Skip to main content
Rover Jong

Over Rover Jong

Rover Jong is een zelfstandige afdeling binnen Rover die zich focust op de wensen van jongeren tot 35 jaar. Rover Jong wil zorgen dat de jonge OV-reiziger gehoord wordt. Hiervoor gaat Rover Jong in gesprek met belangrijk spelers binnen het OV. Daarnaast wil Rover Jong door middel van ludieke acties bepaalde onderwerpen op de agenda krijgen.

Visie Rover Jong

Jongeren zijn steeds zelfredzamer en individualistischer, maar moeten daardoor ook goed voor zichzelf op kunnen komen. Binnen het openbaar vervoer is dit moeilijk. Bij officiële belangenbehartigers staat de inbreng van jongeren niet altijd hoog op de agenda. Met Rover Jong wil Rover hier verandering in brengen. Door aandacht te vragen voor de behoeften en wensen van de jongeren in het OV, laat Rover Jong de stem van de jongere OV-reiziger horen.

Wat kun jij doen?

Iedereen is welkom om zijn of haar ideeën voor beter OV voor jongeren in te brengen. In kleine groepjes gaan we deze projecten dan uitvoeren, vaak in een korte tijd van een paar maanden. Zo hebben we bijvoorbeeld een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van wifi in de trein en zijn we met de resultaten bij NS en Arriva op bezoek geweest. Mede door de aanbevelingen uit ons onderzoek is de wifi-verbinding een stuk beter geworden. Ook hebben we actie gevoerd voor de komst van stopcontacten in de tweede klasse van de trein.

Heb jij een leuk idee voor een actie of een project? Of wil je vrijblijvend een keer kennis komen maken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Postadres
Postbus 2132
3800 CC Amersfoort

Bezoekadres
Utrechtseweg 59
3818 EA Amersfoort

  • 033-4220450

  • iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • www.roverjong.nl