• Home
  • Wat doet Rover-afdeling West-Overijssel?

Wat doet Rover-afdeling West-Overijssel?

bestuur rover nw2Het bestuur van Rover West Overijssel vergadert regelmatig met elkaar om de problemen van het openbaar vervoer te bespreken. In deze vergaderingen bereiden we ook de vergaderingen voor van het Rocov Overijssel www.rocovoverijssel.nl  Via dit consumentenplatform voor West – Overijssel adviseren wij aan de provincie Overijssel en de vervoerders in onze regio. Samen met andere consumentenorganisaties kunnen wij zo gezamenlijk invloed uitoefenen en in concrete situaties oplossingen aandragen. De adviezen van het Rocov Overijssel zijn te lezen op www.rocovoverijssel.nl

Het Rocov Overijssel werkt met twee werkgroepen, een werkgroep voor spoorzaken en een werkgroep voor het stads- en streekvervoer.

Eén keer per jaar brengt het bestuur een nieuwsbrief uit voor de leden van de afdeling. Ook is er een keer per jaar een algemene ledenvergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt van wat er aan werk is verricht.

Binnen het bestuur houden Kees van Ramshorst en Woutje van Suijlekom zich met de spoorse zaken bezig. Gerrit Heutink en Floris Nijhuis vooral met de zaken rondom het busvervoer waarbij Gerrit Heutink alles weet over de tarieven en de OV-chipkaart in het openbaar vervoer. Gerrit Bakkenes houdt  zich zowel met het spoor als met het busvervoer bezig.

Foto van links naar rechts: Woutje van Suijlekom, Kees van Ramshorst, Gerrit Bakkenes, Gerrit Heutink en Floris Nijhuis