Skip to main content

Rover organiseert OV-café over vervoer in het noorden

Welke plek moet het openbaar vervoer krijgen in het omgevingsbeleid in het noorden van het land? Reizigersvereniging Rover nodigt reizigers uit om mee te denken tijdens een digitaal ‘OV-café’ op donderdagavond 22 april. Deze avond kunnen reizigers, politici en OV-professionals vanuit hun eigen huiskamer samen op zoek gaan naar ‘het OV-idee’ voor Friesland, Groningen of Drenthe.

Provincies Friesland, Groningen en Drenthe buigen zich over het OV van de toekomst bij het opstellen van hun nieuwe omgevingsvisies. Een goede gelegenheid voor reizigers om mee te denken, vindt Rover. De Reizigersvereniging brengt daarom reizigers en OV-professionals bij elkaar om de plannen van de provincies te bespreken en op zoek te gaan naar OV-ideeën die een plekje in het beleid verdienen.

Tijdens de digitale bijeenkomst worden er presentaties gegeven door Pedro Peters, directeur OV-NL, en Rover-directeur Freek Bos. Vervolgens worden in kleinere groepen de plannen per provincie onder de loep genomen. Na afloop kunnen deelnemers over hun ideeën en wensen in gesprek gaan met gedeputeerden van provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wil jij Rover helpen het OV-idee van het noorden te vinden? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Het digitale OV-café vindt plaats op donderdag 22 april van 19:00 tot 21:30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden OV-deal van het noorden

Hierbij meld ik mezelf aan voor de digitale bijeenkomst OV-deal van het noorden op 22 april

Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input