Skip to main content
Spoorboekje 2024

Papieren spoorboekje 2024 nu te bestellen

Vanaf vandaag is het papieren spoorboekje met dienstregeling 2024 te koop. Reizigersvereniging Rover en Treinreiziger.nl brengen voor de 11e keer het boekje uit in samenwerking met Treinposities.nl. De organisaties constateren dat de behoefte aan een papieren boekje aanwezig is gebleven nadat NS 13 jaar geleden met de uitgave stopte.

cover 2024 alleen voorkant A5In het spoorboekje staan alle treintijden in 2024 van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Blauwnet (Keolis/Arriva) en Qbuzz. Handig, want op 10 december 2023 gaan de nieuwe dienstregelingen in en kunnen reizigers te maken krijgen met grote wijzigingen. Een deel van de treinen die eerder geschrapt is wegens personeelstekorten, keert weer terug. Dit geldt echter niet voor alle trajecten en tijdstippen. Reizigers kunnen hierdoor in de daluren, op vrijdagen en in het weekend te maken krijgen met afwijkende treintijden en soms zelfs minder treinen dan in 2023. 

Het spoorboekje bevat ook de treintijden van internationale treinen die vanuit Nederland vertrekken. Nieuw dit jaar is dat hierbij een aantal internationale nachttreinen is opgenomen. Daarnaast kan ook dit jaar de lezer van het spoorboekje weer rekenen op service-informatie voor reizigers zoals informatie over de regeling geld terug bij vertraging en een actueel overzicht van prijzen van abonnementen en tickets.

Het spoorboekje is exclusief verkrijgbaar via OVshop.nl en kost € 13,95 exclusief € 3,95 verzendkosten. De voorraad is beperkt dus reizigers worden geadviseerd tijdig te bestellen. Bestellingen gedaan voor 1 december worden vanaf 5 december verstuurd.

Dienstregeling