Skip to main content

Enquête: geef uw mening over het OV in regio Rotterdam

Rijdt de metro vaak genoeg? Is de bushalte niet te ver weg? Rover-Rotterdam wil graag weten welke verbeteringen in het openbaar vervoer voor u in deze regio het meest belangrijk zijn. Ook is Rover op zoek naar vrijwilligers die willen helpen deze verbeteringen te realiseren.

Rover-Rotterdam omvat in totaal 15 gemeenten, waaronder Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De reizigersbelangen worden zowel in het reizigersoverleg METROCOV als lokaal via overleggen en contacten met vervoerders behartigd.

Als reizigersvertegenwoordigers vinden we het belangrijk om te weten wat er speelt bij de reiziger. Met een kleine groep vrijwilligers is het onmogelijk om van alle gemeenten de laatste ontwikkelingen bij te houden. U kunt ons helpen door de enquête in te vullen, zodat wij weten welke thema’s u als reiziger in deze regio belangrijk vindt. Dit geeft ons handvatten om ons werk verder te verbeteren.

Nog meer hulp bieden? Wij zijn ook op zoek naar reizigers die met ons op allerlei manieren mee willen denken. Of wellicht zou u het leuk vinden om onze vrijwilligers te helpen bij hun werk? Meld het dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat u meer informatie kun krijgen over manieren waarop u kunt helpen.  

Hier kunt u de enquête invullen. Nog meer opmerkingen of ideeën? Geef dit dan vooral door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rotterdam, Lokaal