Skip to main content

Oproep: vervoersarmoede in Noord-Holland-Noord?

Woon of reis je in Noord-Holland-Noord en merk je dat je bestemming steeds moeilijker bereikbaar wordt met het openbaar vervoer? Laat het weten aan Rover-afdeling Noord-Holland-Noord (NHN)!

Sinds de coronacrisis is vervoersarmoede een toenemend probleem. Door het schrappen van busritten of haltes kan het voor sommige mensen een probleem zijn om op tijd op hun werk te komen of überhaupt hun bestemming met het OV te bereiken. Dit terwijl fiets of auto niet voor iedereen een alternatief is.

Rover-NHN is op zoek naar voorbeelden uit Noord-Holland-Noord. Hiermee kan Rover de vinger aan de pols houden en zich inzetten voor verbeteringen. Ook zal het in september aan bod komen tijdens een bijeenkomst met betrokken partijen als overheden, vervoerders en consumentenorganisaties.

Ben jij of ken jij iemand die in Noord-Holland-Noord met vervoersarmoede te maken heeft gekregen? Laat het weten in een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Rover neemt dan contact met je op om meer informatie over jouw situatie te krijgen. Een interview op beeld behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

Noord-Holland-Noord, Lokaal