Skip to main content

Donderdag 4 april Wandel naar je Werk-dag

Op 4 april 2019 vindt de Wandel naar je Werk-dag plaats. Wandelnet roept heel Nederland op om deze dag (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Het animo voor deze Wandel naar je Werk-dag, overgewaaid uit Australië, stijgt jaarlijks. In 2017 namen 67 organisaties deel aan het nationale initiatief en in 2018 werd dit aantal verdubbeld tot 135 organisaties. Ook Rover heeft zich bij het initiatief aangesloten.

Lopen is gezond en stressvervlagend. Daarnaast is het goed voor het milieu en de ruimte in de stad. Samen met zes andere maatschappelijke organisaties roept Rover dan ook op het aandeel van lopen te vergoten in de totale mobilieit. Ook voor de fiets en het OV moet meer ruimte komen.

Begin donderdag 4 april je werkdag met meer energie en maak je hoofd leeg tijdens (een stuk van) de route naar je werk. Alle stappen tellen: loop van je huis naar de trein, van de bus naar je bureau óf helemaal van je voordeur naar de kantoordeur. Doe je mee?

- Meld je aan op Wandelnaarjewerkdag.nl
- Moedig collega’s aan om mee te doen
- Loop op 4-4 (een deel van de afstand) naar je werk

Onder alle deelnemers worden mooie prijzen verloot, waaronder museumtickets voor het Zuiderzeemuseum en het Rietveld Schröderhuis, een regenjas van Mac in a Sac, 11 wandelgidsen en een wandelarrangement t.w.v. € 318,-.