Toiletalliantie zoekt ervaringsverhalen

Wel eens de trein moeten verlaten bij hoge nood omdat er geen toilet beschikbaar was? Met volle blaas op een station terechtgekomen waar het toilet defect was? Of een stadswandeling moeten afbreken wegens gebrek aan openbare toiletten? De Toiletalliantie zoekt voorbeelden uit de praktijk. Ook is de organisatie op zoek naar iPhone-gebruikers die de nieuwste HogeNood-app willen testen.

De Toiletalliantie is een samenwerking van organisaties zoals Reizigersvereniging Rover, de Fietsersbond en een flink aantal doelgroepenorganisaties. De alliantie zet zich in voor meer openbare toiletten in Nederland en heeft hiervoor contact met gemeenten, provincies, horecaondernemers en winkeliers – iedere partij die mogelijk kan helpen het tekort aan openbare toiletten op te lossen. Want in Nederland zijn openbare toiletten niet veel beschikbaar.

Vorig jaar lanceerde de Toiletalliantie de nieuwe website iederewctelt.nl. Voor deze website is de alliantie nu op zoek naar ervaringsverhalen om te gebruiken als (anonieme) illustratie in gesprekken met overheden en de media. Een ervaring delen? Neem dan contact op met Aldo Markus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot zijn we op zoek naar iPhone-gebruikers met iOS 14 of hoger die de nieuwste versie van de HogeNood-app willen testen. Deze app wijst gebruikers de weg naar het dichtstbijzijnde openbare toilet. Meer weten of testen? Kijk hier voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons