Skip to main content

Wijzigingen Mijn Rover

Vanaf 25 mei moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR). Deze wet vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en stelt zeer strenge eisen aan de manier waarop verenigingen zoals Rover omgaan met persoonsgegevens.

Wijzigingen Mijn Rover

Hoewel de gegevens van onze leden uiteraard al volledig zijn afgeschermd, gaan wij nu nog een stapje verder. Zo verwijderen wij alle gegevens over onze leden uit de website. Dit heeft gevolgen voor leden die gebruik maken van Mijn Rover: er zijn geen persoonlijke gegevens of gegevens over het lidmaatschap meer online in te zien. Ook kan het lidmaatschap dus niet meer via Mijn Rover worden verlengd: u ontvangt van ons een verlengverzoek wanneer uw lidmaatschap afloopt. Persoonlijke inloggegevens voor Mijn Rover zijn niet meer geldig.

Downloaden De Reiziger

Leden die al gebruik maakten van Mijn Rover, ontvangen één dezer dagen nieuwe inloggegevens. Overige leden ontvangen deze inloggegevens in de loop van het eerste kwartaal van 2018. Met deze inloggegevens kunt u gebruik maken van Mijn Rover om recente en oudere exemplaren van ons blad De Reiziger te downloaden, ledenvoordeel te bekijken, eventuele kortingsbonnen te downloaden en ons (mail)adreswijzigingen door te geven.

Kijk hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging