Skip to main content

Gezocht: vrijwilligers voor ons content-team

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en draag je het OV een warm hart toe? Vind je het leuk om met mensen contacten te onderhouden, naar regionale nieuwtjes te speuren en tekstjes te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reizigersvereniging Rover wordt voor het overgrote deel gevormd door vrijwilligers. Veel vrijwilligers zijn voor Rover actief in de regio: binnen een afdeling of een regionaal advies- en overlegorgaan. Zij zetten zich in voor beter OV in de regio maar het werk is niet altijd even zichtbaar voor reizigers. De vrijwilligers in ons content-team zorgen dat emails, vergaderverslagen en brieven worden vertaald naar tekstjes voor de afdelingswebpagina’s, nieuwsbrieven, social media of voor de regionale pers.

Het content-team is op zoek naar uitbreiding. We zoeken vooral mensen die het leuk vinden om naar nieuws te speuren: door contacten te onderhouden met onze vrijwilligers in de regio en bij te houden wat er zoal voor de reiziger wordt gedaan. Samen met het content-team bedenk je dan of hier activiteiten tussen zitten die zich lenen voor communicatie met de buitenwereld.

Dus heb je een goed oor voor nieuwtjes en gevoel voor communicatie? Vind je het leuk jezelf in te zetten voor het informeren van de reiziger? Dan zoeken we jou! Uiteraard word je door het landelijk kantoor ondersteund. Het werk zal vooral vanuit huis zijn maar een reiskostenvergoeding behoort tot de mogelijkheden. De hoeveelheid werk verschilt maar zal enkele uren per week bedragen.

Meer informatie? Neem contact op met Marloes Hofstede via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vereniging