Skip to main content

De Reiziger is verschenen. Nieuw: online magazine

21meicoverVerenigingsblad De Reiziger nummer 3 van 2021 (juni) is verschenen en valt deze week in papieren vorm op de deurmat. Nieuw: het blad is voortaan ook online te lezen. Onze leden hebben het digitale blad zaterdag 29 mei per email ontvangen. Niet ontvangen? Check dan even de map ongewenste mail of geef uw emailadres door aan onze ledenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het digitale blad is een aanulling op het papieren blad. Lezers van het papieren blad blijven deze versie dus ook gewoon ontvangen.

In nummer 3 van De Reiziger onder meer de volgende onderwerpen:

Ruim een jaar pandemie
We hebben nog steeds dagelijks met corona te maken, ook in het OV. En al ruim een jaar is Rover druk met het opkomen voor de belangen van de reiziger. Een blik terug én vooruit.

Maaslijn: elektrisch in 2025?
Eigenlijk hadden we al vorig jaar elektrisch van Roermond naar Nijmegen moeten kunnen reizen. Maar dat wordt eind 2024 –als het meezit. Rover had het liever anders gezien.

Makkelijk betalen met OVpay
Reizen met je bankpas, inchecken met je smartphone, betalen met je mobiel… het kan straks allemaal. Maar de OV-chipkaart blijft ook!

Kijk 'ns uit het raam: Den Haag - Rotterdam
Op dit deel van de Oude Lijn is veel moois te zien. Van het Haagse Strijkijzer tot de Van Nelle fabriek; van de Sint Jakobus kerk tot de Mevlana moskee. Reis en kijk mee!

50 jaar Rover: niet meer overstappen in Schoonhoven
Lijn 295, de rechtstreekse bus van Rotterdam naar Utrecht. Rechtstreeks is deze verbinding nog niet zo heel lang. Rover was een belangrijke initiator.

Op verkenning: Oud en Nieuw in Bergen op Zoom
Vanuit de oude markiezenstad lopen we langs zoete en zoute wateren, waaronder natuurlijk de Zoom. Industrie, natuur en een voormalig militair oefenterrein zorgen voor afwisseling.

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging