Skip to main content

De Reiziger nummer 3 van 2023 verschijnt binnenkort

CoverVerenigingsblad De Reiziger nummer 3 van 2023 (september) verschijnt binnenkort en valt uiterlijk volgende week zowel digitaal als op papier op de deurmat. Met in dit nummer onder meer de volgende artikelen:

“Val kabinet heel jammer, maar er kan nog veel wél”
Vivianne Heijnen (CDA) was staatssecretaris voor het OV, tot op 8 juli het kabinet viel. Een week later blijkt ze zeker nog niet ‘uitgeregeerd’.

Red mijn lijn: tijd voor actie!
Meerdere buslijnen zijn al uitgedund. En nu dreigt een nieuwe ronde bezuinigingen het OV verder uit te kleden. Rover is in actie gekomen tegen de kaalslag.

Fietsen naar de Vechtbron
Een week fietsen is leuk, maar fijner is het wanneer je een doel hebt. De bron van een rivier lijkt een duidelijk doel. Hoewel…

OVpay: hoe staat het ermee?
Betalen met de bankpas of smartphone kan nu bijna overal in het openbaar vervoer. Maar hoe staat het er nu verder voor met de opvolger van de OVchipkaart?

Op Verkenning: Groengebied Amstelland
We wandelen van het Amsterdamse metrostation Gaasperplas via het Gaasperpark, een wilgenlaan en een heemtuin naar metro- en treinstation Holendrecht.

En nog meer...
Wachtruimte Wolvega, kijk eens uit het treinraam tussen Roosendaal en Vlissingen en nog meer.

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging