Skip to main content
Thalys Amsterdam

Maak kennis met Rover op de Raildagen

Kom kennismaken met Reizigersvereniging Rover op zaterdag 16 september in Utrecht. In het kader van de Raildagen organiseren wij deze dag een programma rond internationaal treinreizen.

Tijdens de Raildagen op 15 en 16 september 2023 kan iedereen in heel Nederland zien hoe boeiend de Nederlandse ov- en railsector is. Bedrijven zetten hun poorten open voor publiek en bieden geïnteresseerden een warm welkom. Op zaterdag 16 september is ook Rover van de partij. Je kunt ons ontmoeten in de Inktpot: het gebouw van ProRail in Utrecht (Moreelsepark 3).

Nieuwsgierig? Wij zijn tussen 10.00 en 15.00 uur aanwezig in de Inktpot. Vanaf 11:30 uur verzorgen we een themasessie rondom internationaal reizen. Verwacht interessante sprekers en neem deel aan het interactieve gedeelte door je ervaringen uit te wisselen en je vragen te stellen aan experts. Of kom deze dag even langs bij onze infostand en ontdek hoe jíj kunt helpen om het openbaar vervoer te verbeteren. 

Aanmelden voor een bezoek aan de Inktpot kan via deze link. Kijk voor het volledige programma van de Raildagen op www.raildagen.nl

Vereniging