Skip to main content
Openingsdag tram Utrecht

Uitnodiging: praat mee over de toekomst van het OV

Hoe ziet de toekomst van het Nederlandse OV eruit? Wat is er nodig? Rover-afdelingen Utrecht, Amersfoort en Rhenen-Wageningen gaan over het onderwerp in gesprek tijdens een interactieve brainstormsessie op zaterdag 7 oktober in Den Dolder.

We kunnen veel leren van onze oosterburen op het gebied van OV. Te gast is deze dag daarom prominent Roverlid Lothar Ebbers uit het Duitse Oberhausen. Hij zal (in het Nederlands) een inspirerende presentatie geven aan de hand van zijn kennis en ervaring. Zijn werkgebied komt qua grootte en inwoners overeen met Nederland.

Aansluitend zal een aantal prikkelende stellingen gepresenteerd worden over de toekomst van het OV om zo een discussie op gang te brengen. De uitkomsten hiervan geven we mee aan de Rover-vertegenwoordigers in landelijke en regionale overleggen. Zowel Rover-leden als andere belangstellenden zijn van harte welkom om aan deze bijeenkomst deel te nemen. Kun je er niet bij zijn maar wil je ons toch iets meegeven? Stuur de input dan alvast aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktisch
Brainstormmiddag over de toekomst van het OV
Zaterdag 7 oktober 13.30 – 16.00 uur, inloop vanaf 13.00 uur
Maria Christianakerk, Dolderseweg 123, Den Dolder (400 m van het station)

 

 

Vereniging