Skip to main content
Paola leest De Reiziger

De Reiziger nummer 2 van 2024 is verschenen

Cover2402Verenigingsblad De Reiziger nummer 2 van 2024 (april) is zowel digitaal als op papier verschenen. Rover-leden die voor een papieren blad hebben gekozen, kunnen deze week het nieuwste exemplaar op de deurmat verwachten. Met hierin de volgende onderwerpen:

Tips voor trips
Lachend lonkt de lente: het is weer tijd om eropuit te trekken! Ga je naar buiten, herleef je oude tijden of blijf je eeuwig jong?

Rover duikt in het treinafval
De wedstrijd Reizigerscadeau 2024 leverde opvallend veel reacties op over afvalinzameling. Een goede reden om in de wereld van het treinafval te duiken!

Hoppin: het nieuwe motto in Vlaanderen
In Vlaanderen introduceerden ze onlangs de flexbus: een grote stap in de beweging naar vraagafhankelijk busvervoer. Wat vinden TreinTramBus en de reizigers ervan?

Wat zou jij doen met 1,5 miljoen?
Wat zou jij aan je NS-treinreis verbeteren als je 1,5 miljoen euro mocht besteden? Op deze vraag van Rover kwamen ruim 6000 ideeën binnen. Welke vielen er in de prijzen?

Noorwegen met boot, trein en taxi
Een zomerse boottocht langs de Noorse kust, gekoppeld aan de fameuze spoorlijn Oslo–Bergen met de spectaculaire zijtak Myrdal–Flåm. Dat was tenminste het plan…

En nog meer...
Een duur dagje uit, een bijzondere haltenaam vlakbij Vaals en het knellende spoor in Limburg.

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging